ВОЙНАТА НА СЕМЕЙСТВО РОУЗ! Пренебрегнат съпруг се разсърди на жена си, че не чисти, тя го изгони от спалнята, кой спечели и кой загуби…

Италианка може да получи присъда до шест години затвор, защото не е добра домакиня, съобщи в. „Индипендънт“, цитиран от БТА.

Недоволният съпруг от Сонино в областта Лацио обвинява жена си в „лошо отношение към семейството“ и „лош мениджмънт на домакинството“, защото не готви и не чисти. Той се обосновава, че това води до финансови загуби, защото се похабява много храна. Пренебрегнатият съпруг се оплаква също, че е изхвърлен от общата спалня и живее „в условия с лоша хигиена“.

След като е търпял обидното положение две години, съпругът е предприел решителни действия. Делото е насрочено за октомври. Ако бъде призната за виновна, 40-годишната жена може да получи присъда от две до шест години затвор.

През март 2014 г. защитници на правата на италианските домакини настояваха те да получават заплати, за да бъде подобрено положението им в семейството. Това предложение обаче не беше подкрепено от икономистите. Проф. Даниела дел Бока например изтъкна, че подобна заплата би спирала домакините да си търсят истинска работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *