Пийте слънчева вода за здраве, ето как да я приготвите

Слънчевата вода зарежда с енергия и здраве

Слънчевата вода е много полезна течност, от която се нуждае нашето тяло. Ако обикновената вода се зареди със слънчева енергия тя се променя в структурна и става здравословна. За предпочитане е да се използва вода, която е речна или от чешмата, но предварително пречистена през филтър.

За да сдобиете със слънчева вода е необходимо да налеете стъклен съд с вода и да го оставите на слънчевите лъчи за три часа. През това време тя ще се зареди с енергията ян. Така заредена водата е особено полезна за къща, където хората често се карат, така и за стая, в която е имало болен.

Ако искате да се сдобиете със слънчева вода, а няма слънце, съществува и друг метод за зареждане със слънчева енергия. Затваряте очи и мислено си представяте, че водата в съда приема силните слънчеви лъчи.

Представяйте си до тогава, докато почувствате как енергията на слънцето пълни стъкления съд, а водата в него сякаш свети. Така получената вълшебна течност пийте на големи глътки, като усещате как тялото ви се изпълва с любов, здраве, младост и красота. Мислено благодарете на водата, заредена със слънчева енергия.

Особено ефикасна е синята слънчева вода. За да си приготвите такава вода вземете синьо стъклено шише и го напълнете с чиста филтрирана или речна вода. Затворете съда с коркова тапа , но в никакъв случай не използвайте метална запушалка.

Водата престоява един час под слънчевите лъчи и е готова за употреба.  Вследствие на слънцето  и синьото стъкло тази вода е силно структурирана и чисти от негативна енергия. Такава вода може да се пие, да се мие лицето, да се поливат цветя, да се мият плодове и зеленчуци, а също да се почистват стаи, за да се освободим от лошата енергия.

Особено полезно е да се пие слънчевата вода сутрин преди закуска и вечер непосредствено преди лягане, а също и половин час преди храна и два часа след хранене. Така заредената със слънчеви лъчи вода е много полезна за болни хора. Водата се пие от болния или се поставя под леглото, където спи за една нощ и така ще му помогне за по-бързо оздравяване.

Когато зареждате вода със слънчеви лъчи тя трябва да се намира далеч от телевизор, компютър, битови уреди или телефон.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *