Юлия роди, но коремът и продължаваше да расте! Лекарите го разрязаха и се ужасиха… (СНИМКИ)

Медицината е вероятно най-хуманната професия, но на някои медицимястото им изобщо не е там. Дали не са искали да учат, дали не са се доучили, но не са рядко случаите, когато хората вместо да излизат здрави от болниците се връщат отново с линейка там. Подобна е историята на Юлия, в която са замесени именно такива учили-недоучили доктори и асистентките им. Юлия е бременна в деветия месец и с нетърпение чака раждането на второто си дете – момченце, на което щастливите родители вече са избрали име – Дима. 

В решителния момент Юлия, като опитна майка, започва да ражда самостоятелно. Но заради неправилното положение на плода лекарите решават да направят секцио. Тогава още никой не знае, че рутинната операция ще стане причина за ужасяваща история. 

Дима се ражда и расте не с дни, а с часове е радва родителите си с богатирскоздраве. Но майка му линее и от ден на ден се чувства все по зле. Независимо, че от раждането са минали 2 седмици, коремът й не само че не се смалява, а става все по-голям. 

При всяко движение тя изпитва рязка болка, но смята, че това са последствия от операцията. Когато болките стават нетърпими, Юлия търси медицинска помощ. Но медиците не откриват никакви патологии и отклонения. Състоянието й обаче се влошава още повече и тя започва истински да се бои за живота си. 

На 24-ия ден след раждането болките стават нетърпими и силна треска поваля младата майка. Спешно я откарват с линейка във Военно-медицинската академия в Москва, в която докторите се оказват не само професионалисти, но и проявяват изключително внимание. Те веднага правят УЗИ и в корема на Юлия откриват огромно количество насъбрала се течност и неразпознаваемо чуждо тяло. 

5 часа след началото на операцията една от шокираните медицински сестри грабва видеокамера, защото никой от екипа не бил виждал нищо подобно досега! От корема на измъчената млада майка са извадени над 2 литра гной и цяла бебешка пелена. 

След като Юлия идва на себе си и вижда на снимките какво е имало в корема й, тя отново изпада в шок. И това не е изненадващо. Заради въпиющата небрежност на екипа, който е извършил секциото, две невръстни дечица можеше да останат без майка. 

Тази случка просто не може да бъде подмината, отбелязва genno.com, цитирано от блиц. Затова Юлия й семейството сега очакват парична компенсация от болницата. Но все пак най-важното е, че съм жива и здрава и съм отново съъ съпруга си и децата, казва оздравяващата Юлия. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *