ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и нервен. Една жена ще се опита да ви вреди чрез клеветничество или по друг начин. Временно е възможно да успее да ви причини огорчения. В понеделник са възможни финансови проблеми.

ТЕЛЕЦ
Ако имате достатъчно смелост да се опълчите срещу онези, които се стремят да действат срещу вас, ще успеете да ги победите. Не бива да се водите от емоционалните си подбуди, а да следвате логиката на събитията. Денят ще донесе на Телците личен и професионален успех, а при някои от вас те ще бъдат продължителни.

БЛИЗНАЦИ
В понеделник сте доста нервни и свързвате лошите си предчувствия с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на ваш колега, търсещ постоянно начин да ви засегне и смути. Подобно развитие наистина ще има, но най-малко то трябва да ви притеснява. Вие сте в началото на положителен период, който ще действа и като щит пред вас.

РАК
Онези от вас, които вече са взели решение за бъдещите си професионални и лични действия, могат да бъдат напълно спокойни. Делата ви ще се развият успешно и в по-висока степен от очакваното. Днес някои от вас ще имат големи неудобства на работното място. Притеснението ще дойде от страна на шефа ви, но не влизайте в спор с него.

ЛЪВ
Голяма радост носи понеделник и осъщестяване на желанията при много от Лъвовете. Това положително развитие може да е плод на нов договор за работа или успешен контакт, чрез който ще се реализирате. Постарайте се днес да бъдете напълно спокойни на работното си място. Ще възникнат обстоятелства, които ще ви доведат до гняв.

ДЕВА
Понеделник много зависи от това как се развиват делата при Девите и активни ли са в действията си за реализиране на намисленото. Ако действително не се спирате пред трудности и сте упорити, успехите са на ваша страна. Ако обаче се държите безотговорно към собствената си съдба, денят ще премине в неяснота и раздразнение.

ВЕЗНИ
Много мощно действат върху вас днес някои планетни позиции, изразът на които може да се разглежда по два начина – в позитивен и негативен смисъл. Сами разбирате, че резултатът от това въздействие е двузначен. Едни от вас ще действат по позиция на силно развитото си чувство за дълг, при други – насилване на чувството за ограниченост.

СКОРПИОН
Скорпионите започват уморени седмицата и само прословутата им упоритост може да им помогне. Денят е доста тежък и пълен с неприятности, които го обричат на неуспех. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред трудностите ще ви доведе до успехи. В службата по-кротко и намалете критичната нотка в тона.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците се отличават с боеви дух, остър ум и непреклонно поведение. Най-полезният атрибут е остротата на мисълта ви, която трябва да бъде водещо начало, за да постигнете добри резултати в делата си. Не изяснявайте нечии думи, казани по ваш адрес. Погрешен е подходът ви. Сега трябва да се въздържате от дела по финансови въпроси. Пазете се от допускане на грешки, загубите са за ваша сметка.

КОЗИРОГ
Труден ден, объркани ситуации, доста нерви за Козирог в службата. Така изглежда понеделник, но не ви лишава съвсем от късмет. Може би най-доброто, което ще се случи, е свързано с работата ви, където вашето право ще ви бъде справедливо присъдено. На някои от Козирог ще се наложи да решават свой проблем чрез жена. Тя ще ви окаже безкористно помощта, от която се нуждаете.

ВОДОЛЕЙ
В службата понеделник започва с нерви и неприятности, но вие не изпускайте своя нервен заряд. Така вероятността те да приключат още сега е много голяма. В противен случай ще агонизират цяла седмица. Денят, общо взето, се развива в два плана – работа и контакти. Шансът е променлив и при много от вас успехът и неуспехът се редуват. Денят ще е натоварен откъм контакти, ще трябва да ги вместите в графика си всички. Важни са!

РИБИ
Днес е добре да действате с перспектива за бъдещето, а онези, които сега поставят началото на нови занимания, ще имат голям успех. Съществува възможност за внезапен шанс при много от вас, който се отнася до делови въпроси и помощ от приятели в тази реализация. Денят не е добър за провеждане на преговори и срещи, както и не давайте пари на заем. Жестът няма да бъде оценен. Бъдете внимателни към предприемчиви действия.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *