Вдовицата на Пл. Миланов се отказа от бизнеса с такситата, продава и дачията му за 13 000 лв.

Вдовицата на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов – Елеонора, се отказва от бизнеса с такситата, в който съпругът й доминираше в общината дълги години. Тя щяла да събира само такса за станция, това съобщиха таксиметрови шофьори.

Лицензът, издаден на фирмата на Миланов, изтича на 31 март.

Такситата плащат по 140 лв. месечна такса за ползването на ефирната станция, по която се подават адреси от диспечери. От създалата се ниша след смъртта на Пламен Миланов, както вестник „Струма“ писа, се възползваха заможни дупничани като легендата на ФК „Марек“ от славните години на отбора Роман Караколев и собственикът на таксиметрова фирма Росен Димитров. Междувременно стана известно още, че вдовицата на  Миланов е получила разрешение от съда да продаде семеен автомобил „Дачия Логан” два дни преди помена за 40 дни от смъртта му.

От съда в Дупница Елеонора Миланова е поискала продажбата на автомобила от името на непълнолетните си деца, на които тя е законен представител до навършването им на пълнолетие. Тя се мотивирала, че няма възможност да поддържа колата. Съдията по делото е разрешил продажбата, дачията е оценена на 13 000 лв.

Вчера се навършиха 40 дни от нелепата смърт на Пламен Миланов и служителката му Теодора Димитрова. Все още се чакат експертизи, които да докажат дали генераторът, който Миланов е ползвал в офиса си в центъра на Дупница, е манипулиран или не. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *