Ще бъде ли добър съпруг? Малките неща по време на ваканция го издават

Чували ли сте, че не бива да ходите на ваканция с новата си половинка, ако не сте готови да се установите? Ние пък питаме обратното – как да сме сигурни, че сме готови да заживеем заедно, ако не отидем на ваканция, където поне за известно време ще живеем заедно и ще научим навиците си?

Почивката е тестът – тя е първият момент, когато двама души, които досега са живели самостоятелно, ще делят един покрив, при това без никой да им се меси,пише beu.bg.

Да, вече сте щастливи заради почивката, но ако тя е повод и да потвърдите усещането си, че сте с правилния човек, още по-добре.

А ако успеете да проверите и дали той ще бъде добър съпруг – идеално! Ето какво го издава.

1. Справя се с всеки проблем отговорно

Не, ако самолетът ви закъснява, той няма да откачи и да се държи като кифла. Ако се загубите в непознат град, той ще остане уверен в себе си и ще го приеме като приключение и шанс да опознаете мястото. Каквото и да ви се случи, той ще застане с увереност до вас и ще ви покаже, че ще намери начин да се справи отговорно и спокойно.

2. Оставя настрана телефона и лаптопа

Това е специалното ви време заедно, нищо не трябва да ви разсейва от активностите, които искате да споделите. Възможността да бъдете само двамата далече от всичко и всички е рядка и той избира да бъде с вас. Оставяйки настрана телефона и лаптопа, той ви показва, че цени моментите с вас и че вие сте единственото, което ангажира вниманието му.

3. Не е прекалил с багажа

Може и да ви се струва странно, но това говори много за половинката ви. Малкото(достатъчно все пак) багаж говори, че не изисква много неща, за да си прекара добре времето. Мисли внимателно какво наистина му е необходимо. И най-вече разбира, че не вещите правят почивката ви специални, а преживяванията, които споделяте.

4. Той ви кара да излезете от комфортната си зона

Той се грижи за личностното ви развитие и иска да изградите добро самочувствие, затова и вече е планирал разходка в гората, въпреки че ви е страх от гората. Или ще ви помогне да преодолеете страха си от океана, като ви запише на екстремно преживяване във водата. Не, той не се опитва да ви навреди, а да ви помогне – да преодолеете онова, което ви спира, и да натрупате хубави спомени.

5. Не отказва на исканията ви за селфи и разни снимки

Да, един от знаците, че ще бъде добър съпруг, е, ако разбира, че улавянето на тези ценни моменти е важно за вас, важно е и за вашето бъдеще заедно. Добрият мъж знае, че си мислите какво ще покажете на внуците си един ден. И няма нищо против да се поразлигави на някое селфи с вас, защото знае, че това не го превръща в „кифла“.

6. Грижи се за вас

Когато изгорите от слънцето, разболеете се или се чувствате неразположена, гладна, жадна, той ще ви покаже, че може да разчитате на него да се погрижи за вас. Дали ще обикаля, за да намери по-удобни шезлонзи, ще поиска още кърпи, за да ви е меко, ще ви вземе слънчевите очила, не се свени да покаже, че мисли за вас и вашето удобство.

7. Две думи: ваканция и секс

Какво да кажем, по време на почивката ще разберете колко е добър, когато дойде моментът да правите бебе.

8. Оставя ви да ползвате банята първа

Не, определено не му доставя удоволствие, ако вие се чувствате неудобно, а той е достатъчно интелигентен и надраснал онова момче, което е вярвало, че момиченцата не вършат същите неща в тоалетната. Няма да ви осъди, напротив, наясно е с нуждите ви и ще направи всичко възможно, за да не се чувствате неудобно и засрамени от присъствието му.

9. Действате като екип

Вие може да влизате в ролята на навигатор, докато той пък се справя по-добре в комуникацията с местните. Той може да е уредил настаняването ви в хотела, вие пък сте буукнали самолетните билети. Няма значение кой какво – ако двамата действате като добре смазана машина, ето ви знак, че ви чака един добър брак.

10. Иска повече вие да си изкарате добре, отколкото го иска за себе си

Ако това означава да ви отстъпи всички закачалки, ще го направи. Ще ви остави да пазарувате и търпеливо ще изчака да подредите всяка малка джвъчка в багажа си. Още по-търпеливо ще обикаля всяка забележителност, ако това ви радва, или пък ще посетите всички молове в района, ако това е, което предпочитате. Ще задоволи капризите ви, защото иска да запомните това пътуване.

11. Поема контрол, когато имате нужда от това

И най-силната и независима жена има нужда да бъде малко и крехко момиче с правилния мъж до себе си. Трябва да сте уверени, че може да му се доверите за всичко – от най-дребното до най-голямото. Може да е само за това да запомни номера на стаята ви или да приготви самолетните билети, може би не сте разбрали какво има в ястието ви и разчитате на него да поръча – каквото и да е, важно е да може да бъдете просто жена, която разчита на своята силна половинка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *