Крадец удари дъното, камери го снимаха да задига чорапи от по левче /видео/

Мъж бе заснет как отмъква чорапи от магазин в „Меден рудник“ в Бургас. Кражбата е извършена на 1 февруари около 10,00 часа сутринта. Злосторникът обаче явно не подозира, че деянието му е попаднало в обективите на камерите. Собственикът на магазина е предал кадрите в полицията, а впоследствие ги сподели и в социалните мрежи с надеждата самоличността на крадеца да бъде разкрита, съобщи burgas.topnovini.bg.

На видеото се вижда как мъж на възраст около 35-40 години с шапка на главата си търси боксерки. Докато продавачката му предлага варианти, той успява да отмъкне 15-на чифта чорапи, които скрива във вътрешните джобове на якето си и в анцуга си. После отива на касата уж да купува боксерките.

„С карта може ли да се плаща?“ – пита той продавачката. Тя му отговаря, че няма ПОС терминал. Тогава мъжът казва, че ще отиде да изтегли пари и ще се върне да плати. Той си тръгва, като чорапите остават у него. Впоследствие така и не се връща.

От магазина за бельо в „Меден рудник“, намиращ се до „Вени маркет“, молят, ако някой разпознае злосторника, да им каже кой е и какъв е.

Виж видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=NHO5RSUfQJI

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *