И мъжете се притесняват! Това са нещата, които той не иска да забележиш по време на секс

Оказва се, че не само жените се притесняват по време на секс. При представителите на силния пол също има неща, които те не искат дамите да виждат. Кои са те?

Странните му тестиси – повечето мъже обичат ласките по тестисите, но се притесняват от вида им, защото те не са особено привлекателни. Затова няма нужда да им обръщаш особено внимание.

Оригването – да, не е възпитано, но понякога се случва и без да го искаш. Така че не му се сърди.

Разхвърляните вещи в стаята му – той не си е чистил стаята отдавна и това си личи отдалеч. Той се надява обаче да се фокусираш върху него и секса и да не забележиш кочината.

Миризмата на пот – колкото повече се поти той, толкова повече се раздава по време на секс. Това обаче не означава, че той не се притеснява, когато се изпоти. Всеки предпочита приятното ухание пред миризмата 
на пот.

Лицето му, когато свършва – повечето хора предпочитат да скрият лицето си, когато получават оргазъм. Той също.

Боклуците под леглото – много момчета скриват набързо нещата под леглото си, когато гаджето им дойде на гости. Те просто се опитват да направят стаята си по-приветлива.

Не е бил на фитнес скоро – той иска тялото му да изглежда добре, но често го домързява и предпочита да си седи вкъщи пред телевизора. Надява се, че когато се съблече пред теб, ти няма да забележиш коремчето му, което е пуснал.

Трудно разкопчава сутиена ти – някои мъже се затрудняват да разкопчаят сутиена на гаджето си, но той се надява, че няма да забележиш, че се е запънал, докато те разсъблича.

Старае се да удължи акта – от няколко минути той иска да свърши, но прави всичко възможно това да не се случи. Но и се надява ти да не забележиш усилията му и да си мислиш, че е секс-машина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *