Минути закъснение спасили живота на дупнишкия хирург д-р Александров при сблъсъка на кола в оградата му

Трети ден оградата на къщата на дупнишкия хирург д-р Александър Александров стои разкъсана и смачкана, след като лекият автомобил, управляван от 19-годишния  Евгени Велев от Дупница се блъсна  в нея. За инцидента Struma.bg съобщи веднага. Истински късмет извадил докторът, буквално минути  го спасили да не  бъде прегазен в собствения си двор.

Хирургът тъкмо се готвел да излиза за работа към общинската болница, когато чул силен трясък в двора. Когато изскочил навън, видял, че  металната ограда е счупена, а лекият автомобил, управляван от Евгени Велев, бил спрял на сантиметри от къщата му.

Притекъл се веднага на помощ на момчето, убедил се, че  му няма нищо, и позвънил на тел 112. На място пристигнал екип на РУП – Дупница и 20 роми, роднини на шофьора от кв. „Горна махала“. Докато разберат какво точно се е случило, ромите плачели и кършели ръце. След това започнали да увещават д-р Александър Александров да не подава жалба срещу момчето им. Обещали за своя сметка да възстановят оградата, разказал  хирургът пред колегите си.

Евгени Велев е тестван с дрегер за алкохол, апаратът отчел 0 промила. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *