Деси Слава мачка чаршафите с 19-г. боксьор ром

Деси Слава спи с момче, което съвсем наскоро е станало пълнолетно. Това е младият боксьор Благой Найденов. Той е само на 19 години и, съдейки по външния вид, ром по произход. Заради връзката му с певицата я бъзикат, че както е тръгнала, скоро ще дава обяснения в полицията и за секс с малолетни, пише „Всеки ден“. Деси Слава май вече ще започне да си ляга и с малки деца”, смеят се чалгаджийки зад гърба на колежката си. Благой Найденов, с когото още крият прясната си връзка, е повече от 18 години по-млад от нея, което на практика означава, че тя съвсем спокойно може да му бъде майка.

Момчето е само 5 години по-голямо от истинския син на певицата – Майки. Той обаче учи в Солун, а самотната му родителка си е хванала за креватни развлечения боксьорчето, което доскоро беше смятано за най-добрия млад състезател в този спорт. Той спечели олимпийска титла за младежи. После обаче лъсна шашма с негов мач и му забраниха да се състезава за цели 9 месеца. Това е най-тежката санкция, налагана някога у нас в бокса.

С новото си завоевание Деси Слава бие всякакви рекорди. И предишния й приятел – Зарко, беше доста по-млад от нея, но поне отдавна беше навършил пълнолетие, когато се залюбиха. С него разликата им е „само” 10 години.

„Деси си търси някой млад и глупав, за да може да го върти на малкия си пръст. Тя още си носи обицата на ухото от връзката с бащата на Майки, който я е пребивал от бой. Не иска силни мъже до себе си, за да няма пак шамари”, коментират хора от обкръжението на певицата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *