Страшна любов! Бежанец-изнасилвач духна от затвора с помощта на влюбена надзирателка

Млад сириец, заявил, че търси убежище в Швейцария, избяга от затвора, където излежавал присъда за изнасилване на 15-годишно момиче. Бягството станало възможно, след като имигрантът се залюбил с една от надзирателките, която изчезнала заедно с него, съобщава „Дейли Мейл”. Полицията разпространи снимките на 32-годишната служителка в затвора Анджела Магдичи и 27-годишния сириец Хасан Кико, които се издирват.

Кико пристигнал в Швейцария от Сирия през 2010 година, твърдейки, че бяга от режима на Башар Асад. Той успял да си намери работа като фризьор, но през 2014 година влязъл в затвора, защото изнасилил 15-годишно момиче в кантон Цюрих.

Това било последното от серия криминални проявления на сириеца. Той успял да убеди ученичката да влезе в колата, която взел от приятел и в която извършил бруталното престъпление.

Кико е активен във Фейсбук, където се показва като запален фитнес маниак. 

В затвора той започнал афера с една от надзирателката, която му помогнала да изчезне. Бягството станало в полунощ. Жената изчакала колегата й да заспи и освободила любовника си.

Никой в затвора не знаел за връзката на двамата. „Като надзиратели ние трябва да поддържаме само професионални отношения, но понякога се налагат конфиденциални разговори със затворниците. Това е част от изграждането на професионална връзка и част от всекидневния живот, пише блиц. Надзирателите, обаче, трябва и да спазват достатъчно дистанция, което в този случай не е станало”, обясни директорът на затвора „Лиматал” в град Дитикон – Роланд Зуркиршен.

Според полицията, бягството е професионално планирано и двамата бегълци вероятно вече са напуснали страната. В „Лиматал” Кико трябвало да лежи 4 години.

Смята се, че любовниците са използвали черно BMW X1 и вероятно са се насочили към Италия. 

От профила на Анджела Магдичи става ясно, че тя си падала по кикбокса.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *