Ани Цолова сложи силикон

На служителите на Нова телевизия тези дни им е много интересно да ходят на работа. Причината е водещата Ани Цолова, която се превърна в тема номер едно из коридорите. И по-точно бюстът й, който напълно ще избоде очите на минаващите край нея. Както всички отлично знаем, Ани Цолова не можеше да се похвали със завидна гръдна обиколка. Или, да си го кажем още по-право – въобще нямаше такава. От известно време насам обаче блузките й са яко напращели, а под тях стърчат доста големи прелести, пише столичен всекидневник.

Къде се взеха тези балкони у Ани Цолова?! Водещата винаги е била доста плоска, коментират колегите й

Разбира се, първото, което си зашушукаха всички бе, че партньорката на Виктор Николаев се е подложила на операция и си е набутала няколко кубика силикон в пазвата. Остава въпросът обаче кога е успяла да го направи, тъй като при тази интервенция се налага да остане в болнични за известно време, а тя винаги е на екран.

Тогава дойде и другата теория, която е много по-логична от силиконовата. А именно, че Ани Цолова е напълняла отново и пазвата й се е напълнила от естествени, а не изкуствени дадености.

„Помним, че преди време Ани Цолова винаги беше закръгленка и дори пълничка. После започна да спазва жестоки диети и да не излиза от фитнеса, от което се стопи изцяло. Нормално е заедно с бедрата и задницата, да й отидат и балконите. Дълго време тя почти нямаше такива, а сега, когато явно е качила някое и друго кило, нещата са си дошли на мястото“, коментират колеги на Ани Цолова.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *