Народната певица Румяна Попова се развежда след 27 години брак

Народната певица Румяна Попова реши да сложи край на дългогодишния си брак с музиканта Александър Попов и се развежда. Двамата са връстници, семейни са от 27 години, имат голяма дъщеря Кристина, но от известно време живеят разделени. Молбата за развод е подадена от Румяна Попова и делото се гледа по общия ред – с разпит на свидетели, които ще установяват кой е виновен за влошаването на брачните отношения. Гвоздей в делото е и въпросът за имуществените отношения и най-вече кой ще получи семейното жилище в Благоевград.

Преди два дни известната певица се оплака, че се страхува за живота си заради 5 покушения над лекия й автомобил. Тя открила поражения върху „Волво S80“ в Благоевград, но единият от случаите я шокирал изключително много, тъй като открила следи от черна магия.

„В продължение на няколко месеца пет пъти имаше покушения над колата ми. Първия път бяха развили и свалили болт от предната гума. Точно тогава пътувах с майка ми и дъщеря ми за Гърция и за малко да катастрофираме заради това и да загинем. Майка ми е възрастна жена и страшно много се притесни, защото беше очевидно, че е направено нарочно. Втория път намерих колата със спукана гума. Третия път беше ужасно надрана с ключ или пирон – отгоре на тавана, отзад капакът, отпред капакът, отстрани – просто толкова много и толкова дълбоко, чак до ламарината, та се наложи цялата да я пребоядисам. Четвъртия път с щанга бяха насилили стъклото и го отворили, а вътре намерих цялата омазана с кал, пепел и стърготини, трици – просто ужасна гледка! Не вярвам в магии по принцип, но това последното точно на това ми прилича! Последно преди няколко дни си намерих счупено предното огледало“, разказа народната певица пред столичен ежедневник. За посегателствата над лекия й автомобил е подала сигнали в полицията. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *