ИНЦИДЕНТИ В ПИРИНСКО! 2-ма с разцепени глави при сбиване приети в спешно отделение, жена се контузи, докато храни зайците

Трима с травми на главите са обслужени от медиците в Благоевград за ден, двама от тях – 39-годишен от Кюстендил и 20-годишен шофьор от Благоевград, са пострадали при сбиване.

39-годишният Д. Славков от Кюстендил е със счупен зъб, хематом на челото и носа след сканадал с познат, който му дължал пари. Пострадалият кюстендилец вчера отишъл да потърси парите си, които дал назаем, но бил посрещнат с юмруци и ритници по лицето с ботуш. След сбиването 39-годишният мъж потърсил лекарска помощ в спешно отделение. Той не е приет за болнично лечение.

По същото време втори нападнат мъж е обслужен от спешните медици, 20-годишният шофьор Ст. Станков е удрян по лицето и главата след пътен инцидент в центъра на Благоевград. Лекото ПТП станало преди обед в кв. „Освобождение“. При разминаване се закачили огледалата на два автомобила. Последвал спор между водачите, който бързо прераснал във физическа саморазправа, единият налетял на другия с юмруци. За инцидента е информирана полицията.

Жена от Крупник разцепи главата си след удар в клетка от зайци и по спешност със сериозна контузия е приета в хирургия на благоевградската болница. Нелепият инцидент с Маргарита Р. станал завчера, жената нахранила зайчетата, които отглеждала, и при изправянето неволно ударила главата си в една от клетките. От силния удар разцепила челото си, близките й потърсили лекарска помощ. На място пристигнал спешен екип начело с Мария Савева, жената, която видимо изглеждала стресирана от обилното кървене, е транспортирана до благоевградската болница. След обработка на раната и изследвания е настанена за болнично лечение.

Само преди ден за болнично лечение е приет с мозъчно сътресение и 65-годишният Иван М., който паднал от стълба в двора си. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *