ЛИЧНА ИЗПОВЕД! Проститутка на празника на червените сърца: Не получаваме никаква любов от полицаите, не им пука дали е Свети Валентин или не, арестувана съм шест пъти за последната година

Много лична изповед е направила проститутка на Острова пред „Индипендънт” по повод празника на червените сърца и плюшените мечета. Тя разказва историята си под псевдонима Адриана Смит.

„Името ми е Адриана и работя като проститутка по улиците на Лондон от три години. На Свети Валентин е по-вероятно да срещнеш хора, които вече познаваш, което аз предпочитам, защото се чувствам по-сигурна. Някои от тези редовни клиенти може да се появят с роза или кутия бонбони, което е много мило.

Още по-хубавото е, че мога да ги убедя да платят нещо отгоре, понеже е специален ден.

Човекът, за когото мисля на Свети Валентин е истинската любов на моя живот – дъщеря ми в Унгария. Сърцето и мислите ми са с нея и семейството ми, които зависят от парите, които ще изкарам.

Тези, от които не получаваме никаква любов, са полицаите. На тях не им пука дали е Свети Валентин или не. Арестувана съм шест пъти за последната година, което е доста стресиращо.

Затова често решавам да работя в отдалечени райони, за да избегна полицията, където естествено е много по-опасно. Последният път ме глобиха 250 паунда и сега работят, за да си платя този дълг, пише блиц.

Тази година на Свети Валентин няма да мога да работя, защото ще бъда с момичетата в Английската колегия на проститутките, където ще караме обществото да ни подкрепи срещу депутатите, които искат да обявят клиентите ни за престъпници.

Да, това е една откачена идея, която ще направи работата ни много по-опасна. Трябва да ги накараме да чуят секс работниците и да ги спрем още докато не са успели.”

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *