Refan-728×90-July-2019

Мара Отварачката се облажи с перли за 5 бона

Мария Гущерова отново се облажи от любовта на съпруга си Християн. Той я изненада още в първата минута на вчерашния Свети Валентин с огромен букет червени рози, между които във форма на сърце беше втъкнато изящно перлено колие. Проверка на „Всеки ден” показа, че изисканото бижу струва най-малко 5 бона.

„Честит празник, любов моя! Обичам те!”, не скри щастието си Мара, като видя какво й е подготвил нейният благоверен Хриси. И реши да сподели радостта си с всички, които биха проявили интерес към въпроса.

Най-хубавото в цялата тази ситуация е, че това беше само началото на серия изненади, които тя откриваше през целия Ден на влюбените. Това е традиция в младото семейство Гущерови. Всеки празник започва с подарък за нежната половинка в двойката, който се поднася още в 12 часа през нощта. И продължава с други подаръци, които тя открива късче по късче през целия ден. В допълнение се приготвят изненади и за малката й щерка Марая.

„С моя човек весело се живее”, не крие Мария и с усмивка на уста приема всички жестове на внимание от страна на мъжа си милионер.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *