ДРАМА! Изгонен от семейния дом мъж изпотроши кръчмата на съпругата си

Изгонен от семейното огнище съпруг направи на сол кръчмата на жена си и получи пет месеца условно с тригодишен изпитателен срок и забрана да припарва до семейната къща и местоработата на жена си.

Случката е от 4 февруари, когато Иван Аспарухов от невестинското село Рашка Гращица взломил кафе-аперитива в центъра на селото, тъй като там работела съпругата му Весела. Причината за гнева на мъжа била ограничителна заповед, издадена от Районен съд – Кюстендил срещу него по искане на жена му. Според документите по делото съпругата Весела била принудена да поиска ограничаване на достъпа на мъжа й, тъй като той системно се прибирал в дома си пиян и тормозел нея и децата им. Кюстендилски районен съд разпоредил бащата да не се доближава осем месеца до къщата, в която живее семейството, както и до съпругата си.

В деня, в който научил за забраната обаче, Аспарухов нахълтал в кафенето, в което работи Весела, и направил всичко на сол. Малко след изстъплението на мястото на инцидента пристигнала полиция и развилнелият се Иван Аспарухов бил прибран „на топло”, за да изтрезнее. След началото на делото Иван Аспарухов възстановил изпочупеното от него.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *