Известната петричанка Александра Денишева закри клуба по спортни танци „Фуего” и се вля в армията гастарбайтери в Лондон

Ръководителката на клуба по спортни танци „Фуего” в Петрич Александра Денишева замина за Англия, тя се е установила да живее в Лондон.

„Реших и заминах, в Лондон нещата са по-организирани, по-хубаво е. Споделям мнението на българите, че е по- хубаво да си в родината, но обстоятелствата са такива, че трябваше да напусна Петрич и да поставя едно ново начало в Лондон. И Лондон си има своята красота, не мога да го отрека. Говоря английски, но като се засечем българи, си говорим на български. В квартала, в който живея, има много българи, от България се изнасят цели семейства и идват тук, в Англия.

Клуб „Фуего”, който ръководех в Петрич, прекъсна съществуването си, работех с много талантливи деца, спечелихме много награди за града, благодаря на всички деца и техните ръководители. Но за културата в Петрич, а и като цяло в България, се заделят минимални средства, тя е на заден план”, заяви за „Струма” от Лондон Александра Денишева. Тя е завършила Езиковата гимназия в Благоевград, след това следвала в ЮЗУ ”Неофит Рилски” – Благоевград и Националната спортна академия „Васил Левски” в София. В Петрич учреди клуб по спортни танци „Фуего”, на който беше и председател. Чаровната петричанка в момента работи в спортен магазин в Лондон, но има планове за бъдещата си реализация в чужбина. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *