ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ! Уличиха благоевградчанинa Чачи в кражби на кашкавал и шоколади в квартални магазини

Криминалнопроявеният благоевградчанин Светослав Евтимов-Чачи стигна дъното, след като бе уличен за кокошкарска кражба на хранителни продукти. На 13 февруари той влязъл да пазарува в супермаркета на ул. „Марица“, взел кашкавал и шоколади и си тръгнал, без да плати. Управителката веднага подала сигнал в полицията и на място пристигнала дежурната оперативна група. На разследващите полицаи е предоставен запис от видеокамерата на магазина, от който се виждало как Чачи се изнася с продуктите, без да мине да плати.

По същия начин той „напазарувал” храна и от друг квартален магазин. Продуктите били намерени при последвалото полицейско претърсване. 38-годишният благоевградчанин е привлечен като обвиняем за двете кражби на обща стойност около 173 лева.

Последно той попадна в полезрението на полицията през декември миналата година, когато бе задържан на улицата с 0,4 грама кокаин. Тогава се отърва, като съдейства на разследващите и призна, че е взел наркотика от Димитър Зашев-Заека. Последва светкавично претърсване в дома на пласьора, където полицаите намериха 13 топчета кокаин. Заека бе обвинен за наркоразпространение и осъден на 2 години и половина затвор след споразумение с прокуратура.

Наскоро спрямо Чачи бе внесен обвинителен акт в съда за измама на заможния благоевградчанин Идеал Мутишев. Срещу 240 лв. той му обещал информация за крадците, които задигнали от дома му пари, злато и битова техника – телевизори, фотоапарати и телефони за около 13 000 лв. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *