КЪРВАВИ ИНЦИДЕНТИ! Симитличанин със счупен череп след празнуване на Трифон Зарезан, момиче бито в дискотека

38-годишният Росен Памуклийски от Симитли е с тежка черепно-мозъчна травма след празнуване с приятели на Трифоновден. Инцидентът станал късно вечерта около 21,40 часа на ул. „Свобода“ в Симитли. Група симитличани се събрали през деня да отбележат празника и седнали на трапеза пред входа на квартален магазин. По-голяма част от празнуващите се прибрали по домовете си, останали само 3-ма от компанията. Възникало спречкване между Росен и 46-годишния Васил Василев. При сбиването Росен паднал и разцепил тежко главата си в ръба на бордюра на тротоара. С окървавена глава е транспортиран с линейка до спешно отделение на благоевградската болница. За овладяване на обилния кръвоизлив е извикан хирург, поставен е шев на раната и по спешност е насочен за неврохирургично лечение във Военномедицинска академия – София.

Инцидентът вдигна на крака служители от РУП – Симитли, след извършени действия е задържан другият участник в спречкването. Работата по случая продължава, изяснава се дали пострадалият е станал обект на престъпление, или се касае за нелеп инцидент при падане.

Пострадалият мъж е безработен.

Друг инцидент пък е станал в дискотека. 29-годишната С. Илиева потърсила лекарска помощ призори около 6,30 часа с посинено лице. Навръх Деня на любовта девойката празнувала в заведение, когато неочаквано е повалена на земята от познат, той й налетял с ритници, удрял я с юмруци по лицето. От разярения мъж я спасили приятелките й, веднага след боя пребитата подала жалба в Първо РУП – Благоевград. Състоянието на девойката е стабилизирано и е освободена. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *