Вижте подробности за екстремното селфи! 14-годишният Добрин се метнал на жп цистерната заради бас!

Добрин Добрев се покатерил на фаталната цистерна на жп гара Филипово заради бас. Това твърдят очевидци на инцидента, който стана миналата седмица. Тийнейджърът дори не е вадил телефона си. Момчето било на релсите със свои съученици и приятели. Хванали се на бас с едно от децата, че ще успее да се качи отгоре. Когато се изправил върху товарния вагон, вдигнал палец нагоре, за да покаже, че е успял. Точно в този момент попаднал в рисковите два метра до жиците и волтовата дъга го изгорила. 55 процента от плътта му е засегната, предаде „Марица“. 

Свидетелите напълно отричат да е имало екстремно селфи, както се тиражираше досега. Те отричат дрехите на момчето да са късани след изгарянето. Дрехите му не горяха, а от тях се издигаше нещо като пара. Беше изгорено бедрото на десния му крак и лицето. Имаше рана на главата, разказва едно от децата, присъствали на инцидента. 

С Добрин били 5-6 деца от седмите класове на различни училища в Кършияка. Повечето от тях и до днес сънуват кошмари. 

В неделя следобед Добрин е излязъл от термичния шок. Жизнените му показатели постепенно се стабилизират, но все още е с опасност за живота. Контактен е, отговаря на въпросите на лекарите, но не помни абсолютно нищо от случилото се. Главният асистент на клиниката по термични травми в УМБАЛ „Свети Георги“ д-р Красимир Янев уточни, че момчето се намира на флуидно легло, всички медицински манипулации се правят под силна анестезия. Офталмолози са направили обстоен преглед на очните дъна и твърдят, че зрението му не е засегнато.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *