С водосвет и 100 гости откриха най-новия „Strong Fitness & Spa“ в Сандански

С водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Иван, тържествено бе открит най-новият модерен спортен център за фитнес и културизъм „Strong Fitness & Spa“ в Сандански. На откриването присъстваха около 100 близки, клиенти и приятели на домакините сем. Васил и Димитрина Кючукови.
Кметът на общината Кирил Котев уважи с присъствието си събитието и поздрави лично собствениците на новото спортно бижу, като им пожела новата придобивка да се превърне в място, където младежите не само да спортуват, но и да привличат подрастващите в залата, за да ги научат на обич към физическото възпитание и да умеят да развиват в себе си дух за победи.
Домакините бяха осигурили богата почерпка за своите гости и клиенти, които с възхищение изпробваха фитнес уредите.
„Strong Fitness & Spa“ предлага на клиентите си аеробен център, а на тези да се поглезят – диетичен ресторант, протеин и фреш бар, козметика, масажи, сауна, джакузи и солариум. Фитнес инструктори пък съветват клиентите за най-подходящите за тях методи и уреди, така че да постигнат максимален ефект и да изваят перфектно тяло.
„Strong Fitness & Spa“ разполага с около 70 професионални уреда, подходящи за различни видове натоварвания за мъже и жени. Всеки ден вече тук тренират десетки любители на фитнес спорта. Залата разполага още със съблекални, санитарни помещения и още с откриването се превърна в любимо място на фитнес маниаците от курортния град. Тренировка на ден струва 3 лв., а за ученици – 2 лв. Собствениците са се погрижили да предоставят широк спектър от абонаментни карти за клиентите според техните нужди.
„Strong Fitness & Spa“се намира на бул. „Тодор Каблешков“, срещу бившия хранителен магазин „Пени“. Там можете да тренирате всеки ден от 7.30 ч. до 22 ч.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *