Очаквайте рестарта на “Лотария България” – тази събота от 18:00 часа само в ефира на bTV

Тази събота в 18:00 часа „Лотария България“ ще разтърси телевизионния ефир. Нов водещ – очарователният и готов да сбъдва мечти, харизматичният актьор Башар Рахал, ще въвлича участниците в едно истинско приключение с неочакван край. Само едно е сигурно – сумите, за които щастливците ще се състезават, ще достигат 2 000 000 лева във всяко предаване. Очакват Ви буря от емоции, тръпка, опънати нерви и още повече шансове за печалби!
От тази събота зрителите ще се наслаждавaт на  изцяло променено шоу, в основата на което стои новият регламент. Той включва четири предварителни игри, в които участниците, изтеглени чрез жребий от публиката, играят за максимални печалби до 50 000 лева. А във финалната, пета игра – „Пътят на мечтите“, победителят може да грабне до 2 000 000 лева. За първи път в българско телевизионно предаване играчът разделя своята печалба с публиката от своя сектор, която е активен участник в шоуто!
Всяка седмица в шоуто „Лотария България“ ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна, които ще имат шанс за големи печалби. Те ще бъдат разделени на четири отбора, от които ще се излъчва по един представител на случаен принцип, който ще играе на сцената и ще дели печалбата си със своите съотборници. Така всеки късметлия, който получи шанс за участие в телевизионното предаване, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба и без да е излизал на сцената!
Гледайте грандиозното шоу „Лотария България“ тази събота от 18:00 часа само по bTV.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *