ОФК „Пирин“ с нов вратар, но без бразилците, младежкия национал Т. Траянов и новия С. Креболиев

ОФК „Пирин“ влиза в пролетната битка за оцеляване в елита с нов вратар, но без двамата чуждестранни легионери, младежкия национал Тодор Траянов-Тохера и новия Смаил Креболиев. Вчера благоевградчани подписаха договор с юношата на „Славия“ Мартин Минев. 24-годишният страж пазеше досега за „Витоша“ /Бистрица/ и измества от представителния тим на орлетата младока от ДЮШ Антон Йорданов, изкарал с мъжете подготвителния лагер в Алания. Със статут на преотстъпен в „Септември“ /Сим/ е засилен Креболиев.

За съботното гостуване на „Берое“ наставникът Наджи Шенсой е отписал окончателно Еденилсон Бергонси и Маркиньос. Първият повече от половин година не е помирисвал терен заради тежка контузия и последвала операция, от която продължава да се възстановява и краят на изолацията му не се вижда. Сънародникът му пък е измъчван през цялата подготовка от мистериозна травма, заради която от средата на януари досега само подтичва отстрани и гледа от трибуните контролните проверки на лагера в Турция. Най-вероятно клубните шефове ще потърсят още едно лекарско мнение за уточняване на степента на болежката и начина на лечение. Изоставането в кондицията обаче вещае трайно замразяване на пейката. Откритието на есенния полусезон Т. Траянов пропуска визитата под Аязмото поради наказание отпреди Нова година за натрупани жълти картони. От медицинския екип уверяват, че здравословните проблеми на Антон Костадинов и Димитър Благов са овладени и няма да попречат за включването им в групата.

На „Дъбравска“ 1 са подготвили пълния набор документи за картотекирането на зимните подкрепления Даниел Младенов, Даниел Генов и Костадин Дяков, срокът за извеждането на процедурата до успешен край е четвъртък.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *