Ето как родните звезди посрещнаха Свети Валентин /СНИМКИ/

И родните ни персони отбелязаха Деня на влюбените, въпреки че Свети Валентин е католически празник. Светските ни двойки споделиха интересни фотоси от празника.

Есил Дюран

 

Снимка 219713

 

Фолбк певицата избра да посрещне Деня на влюбените в Южния парк в компанията на мъжа си Борис. Двамата се възползваха от слънчевата неделя, за да покарат колела. 

Биляна Йотовска

 

Снимка 219715

 

Биляна и половинката й – културистът Митко Димитров, решиха да останат в столицата за празника. Те го посрещнаха по класически начин, като отидоха на заведение, за да похапнат. Това, което прави впечатление е, че и двамата са в синхрон в облеклото. Та са избрали еднакви черни тениски с надпис „Mrs.“ и „Mr“. Тази година бе особено актуално влюбените двойки да са с подобни тениски, които показват, че влюбените си принадлежат.

Азис

 

Снимка 219717

 

Кралят на фолка сподели, че посреща Свети Валентин в чужда държа и в легло, пълно с балони с формата на сърца. Азис сподели и интересен фотос именно от… леглото. Самият той се е излегнал в бяла спалня. А огромни червени сърца-балони показват, че денят не е случаен.

Галена

 

Снимка 219716

 

Фолк певицата бе в компанията на своя любим – Галин. Вечерта, на 14 февруари, изпълнителката имаше участие в нощен клуб в Стара Загора, където весели всички гости и влюбени двойки. Заради празника Галин също бе на участиета на жена си.

Антония Петрова

 

Снимка 219690

 

Миската избра да отбележи Свети Валентин в чужбина. Тя и съпругът й – руснакът Александър Бередин, решиха да си подарят романтичен круиз с кораб в Средиземно море. Подобоно пътешествие за двама души излиза около 4000 евро, пише lifestyle.

SkilleR

 

Снимка 219611

 

На 14 февруари световният шампион по Beat-Box – SkilleR, и чаровната му приятелка Цветина, посрещнаха Деня на влюбените… на кънки. Двамат решиха да изберат спорта. На ледената пързалка те се забавляваха и се радваха на много слънце през февруари.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *