Сексът е зациклил? Вижте как да възпламените стара, уморена връзка, преди да е угаснала

Това са няколко интересни идеи, с които можете много лесно и безплатно да върнете страстта във връзката си.Защото любовният пламък трябва да се поддържа, за да не изгасне!
Нужни са малко малко усилия, няколко мили жеста, които да ви напомнят колко щастливи сте заедно. Защото любовта не е нещо голямо, а един милион малки неща!

Запечатайте момента
Направете си обща снимка – по пижама, на любимото място, със забавни физиономии, изкарайте я и я сложете в рамка. Нека всеки път, когато я погледнете, си спомняте колко щастливи сте заедно и няколко малки караници не могат да развалят връзката ви!

Гответе заедно
Едно от нещата, които най-много сближават една двойка, е кухнята. Там може да си приготвяте любимите вкусотии, докато си говорите, смеете, забавлявате и какво ли още не. Така готвенето ще бъде по-лесно и приятно. Единият може да се заеме с основното, а другият със салатата или пък и двамата да приготвите всичко заедно.

Направете си спа вечер
Кой не мечтае за една релаксираща вечер, придружена с масаж. Не е нужно да ходите по скъпи спа центрове и хотели. Достатъчно е да запалите няколко свещи у дома, да си напълните вана, да отворите шампанско и да се насладите на мига. Още едно чудесно предложение е да си направите един на друг релаксиращ масаж с ароматни масла. А после… продължението ще е още по-хубаво!

Направете си филмов маратон
Каква по-хубаво от един мързелив уикенд, прекаран само с любимия човек в леглото и цял ден да гледате любимите си филми. Така хем ще си починете, хем ще си прекарате много приятно, а и ще можете да отделите повече време един на друг.

Пишете си любовни бележки
Това ще ви отнеме само минутка, но пък нямате си и на представа колко много ще зарадвате любимия човек.
Няколко реда, дори две думи или нарисувано сърчице могат да накарат половинката ви да се усмихне и да усети, че ви е грижа и че го обичате. Правете това често, поне един път в седмицата. Поставяйте бележките на хладилника, в обяда му, в някой джоб…, където ви хрумне. Така ще направите деня на другия, а и своя, по-приятен.
И още нещо много важно – ще върнете страстта във връзката си, ще си припомните моментите, когато постоянно сте си правили изненади един на друг и ще започнете да го правите отново, защото със сигурност ще ви хареса.

Пращайте си закачливи смс-и
Закачливите смс-и ще ви върнат в тийнейджърските години, а какво по-хубаво от това да се почувствате отново на 20!
Един интересен, любовен и леко закачлив смс със сигурност ще изненада много положително половинката ви. Това ще засили желанието и страстта ви един към друг.

Правете любов
И накрая, но не на последно място, правете любов! Много любов! Навсякъде и по всяко време, когато усетите, че искате да награбите половинката – направете го!
Това е не само плътско удоволствие, а и сближаване в духовен аспект.Флагман

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *