Пребитият ученик от баща: Заплаши, че ще убие и нас, и родителите ни

След като бащата влетя, той ни каза, че ако кажем на родителите си, ще ни убие и нас, и тях. Дойде до мен, попитаме дали съм удрял детето му и преди да му кажа, че не съм, той ме удари с юмрук към лицето. Това каза пред Нова телевизия. Георги, едно от двете момчета, нападнати от баща на съученик в плевенско училище. 

Мъжът, който в понеделник нападна две момчета от училище в Плевен, спречкали се със сина му, е бил осъждан. Това каза говорителят на Окръжната прокуратура в града Добринка Матеева.

Милен Антов е отговарял пред Темида за икономическо престъпление и вече е изтърпял наказанието си. А след случая с нападението в училището Антов изчезнал и все още се издирва.

Родителите на пострадалите деца се опасяват, че мъжът може да избяга от наказателна отговорност.

„Няма да му е за първи път. Оказа се, че няколко пъти е ходил да се освидетелства в психодиспансер в Ловеч, за да се измъкне от правосъдието”, обясни Антонио Димитров, баща на бития Георги.

Антов нахлул в Музикалното училище в понеделник.

„Той взе стола и го счупи в гърба ми. Госпожата се опита да го спре, но той посегна на другото момче и му заби юмрук в лицето”, разказа Мартин, който заедно с другото момче – Георги, даде показания в Първо РПУ.

Причината за агресията на бащата е, че синът му Цветан се оплакал от по-големите Мартин и Георги.

Охраната на училището дори не повикала полиция, въпреки че една ограда дели школото от Първо РПУ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *