Чакат Н. Сираков на футболния мемориал „В. Велев“ в Кърналово

В Кърналово очакват легендата на “Левски” и член на Изпълкова на БФС Наско Сираков. Новината потвърди кметът на петричкото село Стоян Бойчев в разгара на подготвката за Х футболен турнир “Вельо Г. Велев”. Мемориалната надпревара в чест на най-добрия местен футболист, с чийто гол преди години “Беласица” победи “Марек” и влезе в “Б” група, ще се проведе през уикенда. Участват детските отбори /до 13 г./ на Банско, Първомай, Кавракирово и Кърналово.

“От няколко години турнирът, който се провежда под надслов “Не на дрогата, да на спорта”, да бъде за деца, а не за мъже, както бе в първите 7-8 издания. Това е по-удачният вариант. Тази година поканихме Наско Сираков и вече имаме уверението на четвъртия в света, че ще пристигне, за да даде старт на нашата инициатива и да награди призьорите.

Подготвили сме покани за останалите официални лица, сред които е шефът на Областния съвет на БФС-Благоевград Александър Кабзималски, вдовицата на патрона на турнира Теодора Велева и други“, коментира Ст. Бойчев. Няколко турнирни издания назад на игрището в Кърналово призовете раздаде бившият футболист на “Пирин”, ЦСКА и националния тим Красимир Безински.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *