Майка забелязва, че детето й се смее странно. После се случва нещо, което изумява всички

3-месечната Пейсли е гордостта и радостта на родителите си Кариса и Мат от Синсинати. И все пак, докато за повечето родители, нищо не е по-приятно от бебето им, което показва своята беззъба усмивка, родителите на Пейсли са притеснени, когато дъщеря им се смее.

„Забелязахме, че когато тя плаче, лявото й око не се затваря. Когато се смее, от същата страна устата й не помръдва“, спомня си майката.

Загрижени, родителите се свързват с лекар, който решил да сканира мозъка на Пейсли. Но това сканиране потвърждава страховете на родителите: Има неизвестно образувание на лявото слепоочие на Пейсли, в непосредствена близост до мозъка й.

Няма нищо по-лошо за майка от мисълта, че детето й е сериозно болно и може да умре“, казва майката. 

Завели детето в детската болница в центъра, за да му вземат проба, пише zdrave.to. И все пак, когато докторът се връща след биопсията, той просто клати глава невярващо. Това, което той е намерил е – абсолютно нищо! Предполагаемият тумор просто е изчезнал и лекарите не могат да обяснят защо.

Лекарите предполагат, че е имало грешка с първото сканиране на главата на Пейсли. И все пак лекар от детската болница се кълне, че е извършено от един от най-добрите рентгенолози.

„Нашите лекари се бояха за най-лошото – доброкачествен тумор“, казва говорител от болницата. Но когато хирурзите достигнали мястото на тумора, те не намерили нищо. 

„Това е наистина едно чудо“, радва се бащата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *