Заличете стриите с лимон

Стриите представляват естетически проблем, засягащ както мъже, така и жени. Тези неправилни линии, които се формират в различни зони от тялото, не изглеждат особено приятно, а това е една от причините, поради която много хора искат да се отърват от тях.

В действителност разкрасителните центрове използват различни техники за намаляване на стриите, но повечето от тези процедури могат да се окажат скъпи. Добрата новина е, че съществуват природни средства, като лимона, които съдържат хранителни вещества, способни да помогнат за намаляване на стриите и възстановяване на кожата. Ето как.

Лимон
Старателно измийте един лимон и го разрежете на две. Преминете с едната половина през засегнатия участък и оставете продукта да се абсорбира напълно от кожата, без да го отмивате.

Лимон и краставица
В подходящ съд смесете равни количества прясно изцеден сок от лимон и сок от краставица. Нанесете лечебното средство върху засегнатата зона с помощта на памуче. Оставете го да се абсорбира от кожата, без да го отмивате.

Лимон и зехтин
В подходящ съд смесете равни количества прясно изцеден сок от лимон и зехтин. Разбъркайте добре съставките до получаване на еднородна консистенция. Нанесете сместа върху предварително почистена кожа с леки и масажиращи движени. Оставете я да подейства за 30 минути, след което я отмийте с вода.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *