Стоичков изпълнил последната молба на Трифон – сложил в ковчега му хапчета за отслабване

Христо Стоичков е изпълнил последната молба на своя приятел Трифон Иванов, съобщи „Велико Търново спорт“. На поклонението в ДКС „Васил Левски“ той се приближи до ковчега и след като се сбогува ридаейки с „железния“ защитник, извади нещо от вътрешния джоб да сакото си и го остави до Трифон.

След церемонията Стоичков отказа да говори пред медиите и това породи догадки какъв точно е жестът на Камата. Основното предположение бе, че това е капитанска лента като знак за признание към обединяващите качества на бранителя.

Оказва се, че това всъщност са лекарства за отслабване – последната молба на Трифон Иванов към своя приятел, признаха негови близки след поклонението.

Седмица преди това Трифон лично показа на телефона си снимки на Ицо от Щатите с думите“ „Вижте колко е отслабнал. Ще ми прати лекарства, за да отслабна и аз за бенефиса му на 20 май“.

При спешното си тръгване за България за погребението на Трифон Иванов Стоичков е взел именно това и по този начин е изпълнил последното желание на своя толкова близък приятел.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *