Разбиха с гребло главата на стопанина на пенсионерския клуб в Джигурово след скандал за 50 стотинки

42-годишният Наско Стоянов от санданското село Джигурово беше докаран окървавен в приемния блок на санданската болница, след като баща и син, негови съселяни, го ударили с паве по гърба и му разбили главата с гребло.

Местни хора, станали свидетели на побоя, сигнализирали на тел. 112. На мястото пристигнали линейка и полицейски патрул. Пострадалият Наско е закаран окървавен в приемния блок на МБАЛ – Сандански, а 30-годишният Халил Мутавчиев и баща му са задържани от органите на реда и закарани на разпит в полицията.  
След прегледите от невролог и рентгенова снимка Наско трябваше да остане в болничното заведение под наблюдение, заради удара с гребло в главата му, но той отказа престой, като се разписа и напусна приемния блок.  
Ето какво разказа за случая Н. Стоянов пред репортер на вестник „Струма”:

 „Аз стопанисвам пенсионерския клуб в Джигурово втора година. Вчера няколко местни играеха на карти в клуба и един от тях се оплака, че са му изчезнали 50 стотинки. Започнаха да се разправят помежду си и коментираха, че Халил взел парите. Той и баща му обаче решили, че аз съм ги набедил в кражбата, и започнаха и с мен да се заяждат. Тогава казах всички да излизат навън и че повече карти няма да се играят вътре. Излязох на улицата и Халил ме удари с паве в гърба, а баща му с гребло в главата.  
Полицаите ги откриха и закараха на разпит в управлението.  
Аз вече втора година работя в пенсионерския клуб и проблеми не съм имал. Този господин Халил дори ме заплаши, че щял да ми подхвърли в клуба наркотици, след което ще ми прати полиция, та той дори заплашваше и 12-годишния ми син. Тука имаше хора, които чуха заплахите, и видяха как ме нападнаха. Дано си получат заслуженото, аз съм кротък човек и всеки от селото може да го потвърди”, завърши разказа си притеснен Н. Стоянов.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *