Стана ясно защо Ласкин бе приет в болница!

Актьорът Иван Ласкин „събра“ границите на кръвното си налягане, стана му лошо и припадна пред колегите си в Плевен. Пред пълната с публика зала директорът на театъра обяви, че на Ласкин му прилошало и бил откаран с линейка.

Часове преди постановката той за първи път от много време си позволил да си налее само „два пръста“ твърд алкохол за „наздраве“ с актьори от театъра там. За близките му не е тайна, че Ласкин от лятото насам пие само вино и бира и се отказал от водката и уискито. 

„Той упорито твърдеше, че още година и ще откаже и виното, както и бирата, само му трябваше време“, споделят хора от екипа на актьора, пише ежедневник. Този факт карал всички, с които Ласки работи, да се възхищават на усилието му. Никой не подозирал, че двете глътки от „силното гориво“ ще му докарат припадък. 

„Не беше ял нищо целия ден, защото нямахме време за готвени неща. По пътя спирахме за сандвичи, но Ласкин категорично отказа да си вземе „храна за трътлести американци“. После почнахме с подготовката за представлението и ето докъде се стигна…“, разказа колежка на Ласкин, присъствала на случката с него. 

Според нея след първоначалното замайване той през цялото време бил контактен, дори се опитвал да се шегува. Когато линейката дошла, измерили кръвно налягане 70-50 и веднага му били инжекция. Състоянието му било стабилизирано в болницата, където проследили дали Ласкин няма и други увреждания на някой орган. Оказал се физически здрав. 

„Изплаши ни, миличък. Да идваме ли при теб, или ще те изпишат утре“, попитала мъжа си Алекс Сърчаджиева, когато била известена от докторите и екипа на пиесата за състоянието на възлюбения си. Актьорът категорично отказал да кара Алекс и дъщеря им София да пътуват и сам взел решението да си тръгне от плевенската болница.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *