СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Мъж увисна на бесилото, защото смятал че е болен от рак, а той имал…

Непоносима болка и непрекъснати кризи заради камъни в жлъчка окачиха възрастен мъж на бесилото в шуменското село Бяла река, община Върбица. В събота в ранния след обяд синът и жена му го намерили под сайванта на една греда, направил си примка от сезал. Не е оставил предсмъртно писмо, пише petel.bg.

Според местни хора 72-годишният Шериф Мустафов от известно време се оплаквал от болки в жлъчката, но се страхувал да се оперира. Не вярвал на лекарите, че това са само камъни, въобразил си, че е болен от рак. Жлъчните кризи просто го влудявали и той взел фаталното решение. Заранта станал рано и обиколил селото. Издължил се към различни съседи. Занесъл и лекарствата на съпругата на гастърбайтер, който ги пратил до Мустафов с молба да ги занесе на жена му. После, без да каже нищо се прибрал, не влязъл в къщи, а отишъл в сайванта. Аутопсията също е показала камъни в жлъчката и то не много големи, които не са могли да бъдат фатални за живота му. Семейството има двама синове, единият е женен и живее в друго село, а при Шериф и жена му бил нежененият син.

Днес в 14:30 часа го погребахме в местния гробищен парк, съобщи кметът на селото. Дошли почти всички мъже от Бяла река и негови роднини от близките села.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *