ИНЦИДЕНТ В ГОРАТА НАД САНДАНСКОТО СЕЛО МАЛКИ ЦАЛИМ! Дърво падна и разцепи главата на 53-г. дървосекач от Гърмен

Дърво падна и разцепи главата на дървосекач от село Гърмен. Сергей Мишев, който работи едва от два дни в дърводобивната фирма, е пострадал вчера около 13 часа в местността Бождовска река над санданското село Малки Цалим. Негови колеги и отговорникът на фирмата Красимир Цимпарев от Велинград го транспортирали до Спешна помощ, където медици обработили и зашили раната на главата му с 3 шева, след което превели пациента към приемен блок за преглед от невролог.

Сергей категорично заявил, че не се чувства зле и не желае да остане в болницата за наблюдение, тъй като щял да си отпътува за Гоцеделчевско. 

Ето какво сподели пред репортер на вестник „Струма“ 53-годишният работник: „Докато режех дърва за огрев с резачка, се опитвах да отчупя дървата, блъскайки ги, но внезапно част от короната му падна върху главата ми. Почна да тече кръв, но съзнание не съм губил, чувствам се добре. Ние сме доста хора, работим към гоцеделчевска дърводобивна фирма и живеем във вила над село Малки Цалим, дадена ни от горските. Режех дърва за нас, за печката, да се топлим. Само преди 2 дни започнах работа и белята стана, добре че дървото не беше много дебело. След прегледа, ако трябва да постъпя в болница, ще си замина, защото семейството ми ще се притесни, че кой знае какво е станало и по-добре, ако се наложи да съм в болница, да съм в Гоце Делчев”, допълни пострадалият.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *