Обраха 12 000 лв. оборот и всички лекарства от аптека „Марешки“ в Благоевград

Крадци атакуваха аптека „Марешки“ в Благоевград и задигнаха оборот от 12 000 лв. и всички лекарства. Обирът е бил добре планиран и професионално изпълнен, след като е преодолян СОТ-ът на частната охранителна фирма.

При идване на работа служителката в аптеката, намираща се до болница ПУЛС, открила стелажите изпразнени. След сигнал на 112 веднага е изпратена дежурна оперативна група от 1-во РУП – Благоевград, която е започнала оглед на местопрестъплението. Стойността на откраднатите лекарства е в процес на уточняване, но със сигурност става въпрос за десетки хиляди лева. По случая е образувано разследване срещу неизвестен извършител.

Това е поредната дръзка кражба в Благоевград. В събота бе ударен офисът на застрахователна компания SDI в магазин „БГ Маркет“, от която бяха задигнати лотарийни билети за около 500 лв. Постоянен интезитет се наблюдава при домовите кражби и в автомобилите.

Онзи ден е постъпил сигнал от 71-годишния благоевградчанин Асен Гошев за кражба на 400 лв., златен пръстен и гривна, които оставил в лекия си автомобил „Исузу Тропер“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *