ЕРОТИЧНА АТАКА! Студентка изнудва министър с „пикантни“ писма

Във Франция бе арестувана 29-годишна студентка, която имала неблагоразумието да затрупа министъра на икономиката Емануел Макрон с „пикантни“ писма. Еротичната атака започнала през септември 2015 г., когато нахъсаната мома започнала да праща на 38-годишния чиновник любовни послания, гарнирани с разголени снимки. В писмата дамата описвала страстта си към Макрон. „В тях имаше и нейни снимки, в чиито детайли няма да навлизаме“, споделили от местната полиция.

Първоначално министърът реагирал с достойно невнимание на посланията, но това само пришпорило влюбената в него жена и тя буквално го затрупала със свои образи и писания, в резултат на което се стигнало до намеса на стражите на реда. Личността на обожателката била установена за относително кратко време. В дома на студентката бил извършен обиск, като били конфискувани компютър и мобилен телефон – оръдията на тормоза. Самата натрапница била арестувана по обвинение в разпращане на „многочислени вредоносни съобщения, нарушаващи спокойствието на хората“.

По думите на представители на полицията, сама по себе си млада жена не представлява никаква опасност, но инцидентът ще бъде разследван. Като за начало е предвидена психиатрична експертиза. „Не може да се позволява публична личност да бъде преследвана по електронната му поща, дори ако става дума за любовни послания“, отбелязват разследващите, пожелали анонимност. Във Франция се отнасят сурово към подобни „престъпления“ – в такива случаи е предвидена глоба до 15 000 евро и до една година затвор.
„Пострадалият“ министър се е въздържал от коментари относно случилото се.

Личният живот на Макрон се оказа в центъра на вниманието на френската преса през юли м. г., след като той започна по-често да се появява на публични места със съпругата си Бриджит Троно, която е по-възрастна от него с 20 години.

Френските медии се възползваха от случая с еротичните послания и припомниха странната любовна история между двамата. Бриджит Троно е преподавала в християнско религиозно училище, където учил 16-годишният Макрон. Години по-късно той намерил първата си любов и в крайна сметка се стигнало до сватба през 2007 г. Живеят в Париж с трите деца на Тронто от предишен брак. Общи наследници нямат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *