Търговецът на строителни материали Н. Андреев-Каята срязал гумите на джипа на ВиК шефа в Сандански Т. Гикенски

Николай Андреев-Каята е санданчанинът, срязал гумите на джипа „Тойота RAV 4” на шефа на ВиК в курортния град Тодор Гикенси.

Вчера преди обяд 42-годишният Николай Андреев е призован да се яви в РУП – Сандански, тъй като разследващите разполагали с информация, че той е срязал 3-те гуми на колата на Гикенски. Друго доказателство било, че Каята е заснет от полицейските камери пред поликлиниката с черно яке в часовете на покушението на автомобила.
При разпита в полицията той признал деянието и е освободен. По случая е образувано досъдебно производство.
Н. Андреев и Т. Гикенски били много близки, но преди време развалили приятелските си отношения. Каята помагал на Гикенски в много трудни моменти, споделиха техни приближени. Андреев е собственик на магазин и склад за строителни материали на главен път Е-79 край Сандански.
Както „Струма“ писа, шефът на ВиК – Сандански Тодор Гикенски в понеделник подаде жалба в РУП – Сандански за това, че неизвестен е срязал 3 гуми на джипа му „Тойота RAV 4”, който бил паркиран пред поликлиниката в курортния град. Жалбата, написана от Гикенски, е донесена в полицейското управление от негов служител. По случая е образувано разследване.

Пред репортер на „Струма“ Т. Гикенски потвърди: „Да, има такъв инцидент. Намерих около 22 часа в петък колата си с три срязани гуми. Нямам конфликт с никого. Разбрах, че същата вечер по същото време на още 2-3 автомобила са им срязани гумите. Не съм получавал заплахи от никого”, категоричен бе Т. Гикенски.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *