Бритни Спиърс идва в Перник

Бритни Спиърс, Джак Спароу и Одри Хепбърн идват утре в Младежкия дом в Перник. В образа на звездите ще се превъплътят ученици от ГПЧЕ „Симеон Радев“ на традиционния вече фашинг, а тазгодишната тема е „Като две капки вода“. Още много известни шоузвезди ще се появят в Младежа, а организатори са възпитаниците на немските паралелки в Езиковата гимназия, които по традиция празнуват популярния немски празник Фашинг. С него се отбелязва краят на зимата и началото на дългия великденски пост. Хората се отдават на забавления и се маскират.

В езиковата гимназия празникът се отбелязва всяка година, за да се приобщят учениците към традицията на народа, чийто език овладяват. Празникът е съпроводен с изпълнения на таланти от гимназията, с много настроение и веселие.  Присъстващите ще се насладят на изпълненията на Калина Венева, Емили Маринова и Карина Красимирова, гласовитата Николета Станойкова, която блесна в шоуто Гласът на България, танцьори от ансамбъл Граово и хип-хоп формацията Switch Crew, както и популярните рапъри от СкандаУ. Ще има изпълнения и на илюзионистът ИКАР, а най-точно пресъздали образите на звездите ще получат награди. Гости на празника ще са народните представители Ирена Соколова и д-р Валентин Павлов, кметове от района и приятели на училището.

За гостите ще има стилна почерпка. Организаторите са се постарали и за ефектна украса и осветление, които ще направят атмосферата артистична. За участниците във Фашинга, които най-достоверно са пресъздали образите, ще има и награди.

Празникът ще се проведе на 10 март от 17, 30 ч. в Общинския младежки дом в Перник.

За организацията на шоуто помогнаха приятели и спонсори, сред които фирмите “Сани Конс”, “Сладко и солено” , “Las Toster”, илюзионистът ИКАР, сватбена агенция “ИСИ wedding”, Соня Алексова, народният представител Ирена Соколова.

На празника са поканени народните представители Ирена Соколова и д-р Валентин Павлов, кмета на Община Радомир Пламен Алексиев, както и всички приятели на училището.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *