Търси се индивида от женски пол, подмятал до смърт лебед, за да си прави селфи

Търси се името на индивида от женски пол и българска националност от снимките. Същият индивид е прекарал почивните дни около 3 март в Македония и е посетил Охридското езеро. При посещението си , индивида от женски пол и ниска култура е заловил голяма бяла птица от вида „бял лебед“ и го е подмятал до смърт/според македонската преса/ за да си прави селфи. Костите на птиците са кухи и лесно се чупят. Подобни действия като демонстрираните от „туристката“ са крайно жестоки и недопустими, защото освен физическите увреждания които могат да причинят, те водят и до стрес за птицата. Стрес, който нерядко завършва със смърт.

Не знаем, дали информацията за смъртта на лебеда е достоверна, но дори и птицата да е оцеляла случайно след екстремното за него селфи, но подобни действия с диво животно /в случая лебед/ са недопустими, неморални и могат да се окачествят като жестокост.

„Публикуваме снимките на „туристката“ с молба, ако някой има информация за нея, знае името и и къде живее, да ни пише. Считаме, че подобна простотия и демонстрирана жестокост и неуважение към живо диво същество, не трябва да е анонимна и трябва да върви с името на индивида, който си я позволява“, коментира ovarna.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *