Малко момче крещи в самолет и реже седалки! Генерал от ВВС му каза….

Пътуването със самолет никак не е приятно изживяване за всеки. Ето една забавна история, която се разказва от уста на уста за случаите, когато на борда има проблемни пътници, които трябва да бъдат успокоени. Когато един претъпкан пътнически самолет е на път да се приземи, 5-годишно момче гневно избухва. 

Смутена, майка му се опита да го успокои, но момчето продължава да крещи яростно и да реже с малка ножичка седалките около него.

Изведнъж, от задната част на самолета, възрастен мъж в униформа на генерал от ВВС тръгва бавно напред по пътеката. 

Спирайки се до обърканата майка, с вдигната ръка, белокосият и изискан генерал се навежда надолу и след като прави знак към гърдите на момчето, започва да шепне нещо в ухото му, пише „Петел“. Мигновено, момчето се успокоява, нежно хваща ръката на майка си, и кротко закопчава колана около себе си. Всички останали пътници избухват в спонтанни ръкопляскания.

След като генералът бавно се прибира обратно на мястото си, стояща до него жена го пита. „Извинете, г-н генерал, може ли да разбера какви магически думи използвахте, за да усмирите това малко момче?“
Възрастният мъж се усмихва и разкрива: „Показах му бойната си униформа и звездите на пагоните, и му обясних, че служебното ми положение ми дава право да изхвърлям по мой избор един пътник, който се държи невъзпитано, от вратата на самолета по време на всеки полет…”

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *