Записи доказват! Кирил от „Плаза“ е биячът

Записите от охранителните камери в заведението „Плаза“ в „Студентски град“ показват, как пострадалият Кирил нанася юмручни удари и поваля на пода двама души от заведението. Единият от тях е със счупен нос и в момента е в болница, другият е с по-леки наранявания..

От кадрите не се вижда да е имало скандал между компаниите. На друга от камерите се вижда как охранителите хващат Кирил и го извеждат.

„Беше голяма суматоха, всички тичаха. Когато аз отидох, момчето беше много зле, беше си глътнат езика и посинял. Извадих го. Лично Андреа се обаждаше три пъти на телефон 112“, разказа боксьорът Кубрат Пулев.

20 минути по-късно линейката пристига и пострадалият Кирил е откаран в болница. Кобрата разказва, че не е видял самият бой. Според него обаче състоянието на момчето говори, че не е паднал от подхлъзване или бутане.

По информация от фирмата момчето е припаднало, докато са го изнасяли. Кирил не е извеждан извън, твърдят от фирмата, пише „Всеки ден“.

Близките на момчето имат друга позиция. Според тях Кирил е ударен от охранителите при извеждането му от клуба и то с бокс.

Състоянието на Кирил вече е по-добро и той не се намира в реанимация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *