Напиши ПОМОЩ в google и виж какво ще ти излезе

Забавни моменти със световната търсачка google, просто написваш дума и тя автоматично започва да ти дава различни предложения от словосъчетания, в които тя влиза. Първите предложения, които се предлагат, естествено са тези, които най-често се търсят от потребителите. 

Така например ако напишете “помощ”, едно от първите предложения са “социални помощи”. Тук изненада няма, хората се интересуват от това. Друго вероятно предложение, което дава търсачката е “помощни маси” – и тук няма изненада, на кого не му се е случвало да се опитва да си облекчи живота и да организира пространството по възможно най-добрия начин. 

Но едно от другите вероятни предложения направо може да ви взриви, защото гласи “помощ жена ми е луда”. В случая става въпрос за театрална постановка на Русенския драматичен театър “Сава Огнянов” “Помощ, жена ми е луда”. 

Това е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие. Чисто сюжетно в нея става дума за семейните и служебни отношения на шеф на корпорация, които така се преплитат, че се създават безкрайни комични положения.

Важно уточнение, за да не се разочаровате, че сте написали думата “помощ”, а точно това предложение не ви излиза. Това ще се случи, но първо трябва да сте логнати в google. 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *