8 действия на джентълмените, които могат да стопят сърцето на всяка жена

Жените искат да бъдат независими, но дълбоко в себе си искат да бъдат третирани като дами. Реалността обаче е различна и днес рядко може да срещнете истински джентълмен. 

1. Винаги отваря вратата

Един от признаците, че той е джентълмен, е отварянето на вратата и отстъпването встрани, за да преминете първи. Същото важи и за преместването на стола за сядане и повдигането на тежки предмети.

2. Обажда се, когато е обещал

Жените са свикнали да чакат обаждане от партньора си с часове и непрекъснато да проверяват телефона и няма нищо по-обезпокоително от това. Ако той ви каже, че ще ви се обади в 17:30 и наистина го направи, опитайте се да задържите този мъж в живота си.

3. Не играе игри

Няма нищо по-привлекателно от това да стане ясно, че той се интересува от вас и че го харесвате.

4. Изразява интерес към срещата със семейството и приятелите си

Ако вашият партньор се интересува от среща с вашето семейство и приятели, това е знак, че той има сериозни намерения с вас.

5. Показва любов публично

Жените обичат, когато мъжете им изразяват публично любов, така че е достатъчно да държите ръката им, докато ходите, или да ги целувате по бузата. Самият факт, че искате да покажете на другите, че я обичате, ги кара да се чувстват фантастично.

6. Уверява се, че се прибирате безопасно у дома

Той чака да се приберете вкъщи и след това се обажда, за да провери дали сте в безопасност. Също така никога не ви оставя сами на страшни и опасни места.

7. Предлага якето си, когато ви е студено

Ако някой е готов да издържи на студеното време и да ви даде сакото си само за да ви е топло и удобно, уверете се, че до вас има истински джентълмен.

8. Грижи се за вашето мнение и ви уважава

Ако вашият партньор има сериозни намерения към вас, той ще иска да научи повече за вас, как мислите и как реагирате. Това, което най-много цените в партньора си, е, че той уважава вашите мнения и възгледи.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *