8 неща, които никога да не правите на рождения си ден

На рождения ден всичко е позволено! Обикновено така си мисли всеки рожденик, а и защо не. Прекрасен празник, отбелязващ деня, в който сме се появили на бял свят. Има обаче някои неща, които не е хубаво да се правят на рождените дни. От суеверие или не, събрали сме ги на едно място и искаме да ви ги споделим. За да имате страхотен и паметен празник, най-добре не правете следващите неща на рождения си ден. 
 
Брой на гостите – нека не е 13. Знаете, че това е фаталното число и рождения ви ден не е моментът, в който да тествате символиката му. Поканете още един човек или пък се откажете от някого, само не канете 13 души.

Караница – не се сърдете и не се карайте с никого на рождения си ден. Дори да се появят дребни пречки при организирането на празника, приемете ги с усмивка и измислете решение. Нека денят бъде отбелязан единствено с добро настроение. 

Времето – приемете го такова, каквото е. Явно има причина. Ако вали, приемете, че ще ви върви по вода, ако се слънчево – усмихнете се и приемете слънцето в душата си. Не се оплаквайте и не мрънкайте за времето, приемете го с отворени обятия, защото то се появява специално за вас днес в целия си блясък, бил той светъл или леко притъмнен. 

Предварително празненство – в никакъв случай! По-добре празнувайте няколко дни след рождения си ден, ако не успеете да се организирате на точната дата, но не и предварително. Смята се, че на рождения ден душите на предците ви ви благославят и предпазват. Ако отбележите деня си по-рано, няма да получите този дар, а дори може да си навлечете гнева им. 

Празненство с друг човек – и то не е препоръчително поради горната причина. Счита се, че могат да възникнат пречки и отклонения в съдбата ви, ако споделите деня с друг човек. Освен това как ще се почувствате специални, ако още някой също празнува на този ден.

Поканете близки хора – рожденият ден е много специален празник и трябва да бъде отбелязан с най-близките хора. Не канете човек, когото не харесвате. Това е компромис, който не можете да си позволите на този ден. Приятелите ви ще ви разберат, ако съответният е свързан с някой от тях. Нямате нужда от неискрени пожелания, те носят лош късмет, затова си ги спестете. 

Торта – винаги трябва да има торта, за да ви е сладък животът! Освен да си хапнат гостите, тортата носи и късмет на рожденика. 

Желание – преди да разрежете тортата си пожелайте нещичко, духайки свещичките. Това е задължителна част от рождения ден. Вярвайте и желанието ще се сбъдне. Запомнете, че не бива да казвате желанието си на никого, докато не се осъществи, защото това е тайна между вас и Вселената, която никой не бива на узнае. В желанието не трябва да се съдържа частицата „не“, внимавайте с изказа, пише actualno.com.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *