8 неща, които той прави, само ако си има друга

По какво да познаеш, че той не е само твой? Има някои неща, които всеки мъж прави, когато си има любовница.

1. Винаги си взима душ, ВЕДНАГА след като се прибере от работа или късна среща. Иска да заличи всички следи от парфюма й.

2. Изведнъж сте започнали да правите повече секс, а преди това веднъж в месеца е било събитие. Как да го кажем… с яденето идва апетитът” важи с пълна сила и за мъжете, които получават повече секс, повече и искат в този ред на мисли.

3. Ревниво пази телефона си. Дори не си го виждала скоро, а какво остава да си ровила нещо или да си го ползвала за собствени нужди, пише Iwoman.bg.

4. Изведнъж е започнал да избира внимателно дрехите си, всяка сутрин да стои пред огледалото и да се гласи повече от обикновено.

5. Излиза повече с приятелите си. Преди винаги е предпочитал да стои вкъщи и да гледа мач, а сега изведнъж има много срещи с “приятелите си”.

6. Държи се прекалено мило с теб, а това никак не е привично за него. Получаваш цветя, бонбони, комплименти… като цяло гузната му съвест говори вместо него.

7. Не те взима със себе си, когато излиза някъде. Никога, освен ако не излиза с ваши общи приятели.

8. Губят ти се сметките къде отива семейният ви бюджет. Харчите малко повече от преди и изобщо не знаеш къде “потъват” парите… а той все казва, че са за сметки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *