8 типа любовници, които жените срещат в любовта

Любовта винаги ни среща с различни хора.
„Нашите близки и приятели ни познават в една светлина, докато в любовна връзка показваме и друга своя страна. Ние сме определен тип партньор и имаме нужда от такъв, който да си пасне с нас. Някои хора си проличават още на първите срещи какви любовници биха били. 
Дали ще са ревниви, изневеряващи, скъперници, търсещи изгода и т. н. Вижте 8 от най-често срещаните типове любовници, с които любовта може да ни срещне. 

1. Даващият – Този тип любовник е безкористният. Той постоянно се раздава във връзката. Често такива хора смятат, че не са достатъчно добри за връзката или партньора си, страхуват се да не бъдат изоставени. Разбира се, може и просто природата им да е грижовна.

2. Той, който все взима – Това е типът партньор, който непрекъснато поема връзката под контрол и винаги иска нещата да стават по неговия начин. Такава личност вярва, че дава достатъчно на любимия човек и взаимоотношенията. Ето защо и не полага кой знае какви усилия.

3. Контролиращият – Обикновено такива личности изглеждат много грижовни и любящи, внимателни към нуждите на другия във връзката. Но с времето няма да закъснеят със своите изисквания, фини манипулации.

4. Съмняващият се – Той никога няма да ви се довери напълно. И това важи не само за това дали вие няма да изневерите, но и като цяло дали може да е емоционално уязвим пред вас. Винаги трябва да дадете всичко от себе си, за да ги накарате да се чувстват сигурни и щастливи във връзката.

5. Актьорът – Фалшива личност, която ще ви подведе, че го е грижа за вас. Ще демонстрира с въпроси колко го е грижа за вас, но рядко ще предприеме действия, за да се погрижи за комфорта ви. Рядко би предложил помощ, когато имате нужда.

6. Бягащият от отговорност – За него е характерно, че ако връзката ви се намира в сложна ситуация или вие имате лични проблеми, този партньор ще търси утеха извън нея. Такива личности обикновено не могат да поемат отговорност в любовта, твърде голям товар е за тях.

7. Манипулаторът – Той може да е в състояние да осигури всичко материално на половинката си. Въпреки това такива типове партньори не са подкрепящи. Те няма да се радват на успехите на любимия човек, а по-скоро биха го поставили в ситуация, в която да е зависим от тях за всичко.

8. Правещият компромиси – Този тип любовник няма нищо против да се отдаде на щастието на връзката. Търси начини да угоди на партньора си. Често избягва спорове, конфликти, приема решенията на другия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *