800 лв. глоба за строител от Садански, нямал “Гражданска отговорност”

Стефан Илиев от Сандански бе наказан с глоба в размер на 800 лева за управление на МПС без задължителна застраховка „Гражданска отговорност”. Това постанови съдия Иван Филчев в Районен съд – Сандански, който остави в сила административно наказание глоба, наложено с наказателно постановление на началника на полицията в Сандански. Илиев е наказан с глоба за това, че дръзнал да управлява лекия си автомобил „Ситроен” в едногодишен срок от наложено му наказание в размер на 400 лева за същото нарушение.

На 21 януари Илиев е заловен да управлява лек автомобил „Фолксваген Поло” без задължителната застраховка, което нарушение за него е второ в рамките на половин година. В законно установения срок Илиев, който работи като строител, обжалва наказателното постановление, което съдия Ив. Филчев потвърди.

Наложеното наказание не подлежи на обжалване и протестиране, след като в съдебна зала бе постигнато споразумение между прокуратурата и нарушителя. И то влиза в сила деня на постановяването на решението на съда.  

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *