36-г. благоевградчанин, който преби санитарка в болницата, арестуван за нов екшън

36-годишният Никола Сливков от Благоевград, който през декември миналата година нападна и с ритници преби в асансьора санитарка в благоевградската болница, е задържан от служители на реда отново за дръзко поведение след три месеца. Сигнал за буйстващия млад мъж е подаден около 03,00 часа през нощта от съседите му в Благоевград. Той се държал агресивно, крещял и буйствал, на място пристигнали два полицейски екипа. Мъжът е консултиран от специалисти и настанен за болнично лечение под активно лекарско наблюдение. 

Припомняме, че преди три месеца Н. Сливков нападна неочаквано и без причина санитарка от спешно отделение по време на работа, преди тогава налагал с юмруци баща си Йордан, който бил на носилка. Тогава бащата, който е бивш началник цех в леярната в Благоевград, силно уплашен твърдеше, че синът му трябва да се грижи за болната си майка, която е на легло, и молеше да го пуснат да е до нея. По-късно в реанимация на благоевградска болница той издъхна от тежките травми.

Пребитата санитарка, която бе със синини по лицето и наранявания по главата и тялото, излезе в отпуск по болест и след двуседмично лечение се завърна отново на работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *