Младеж, заплашвал сервитьорките в кафенето на приближения на Братя Галеви Кр. Оков, поиска да заменят глобата му с арест

Безработен младеж, предизвикал скандал в кафенето, стопанисвано от приближения до Братя Галеви Красимир Оков в центъра на Дупница, помоли съдия Сн. Кьосева да го осъди да лежи в килията, тъй като няма пари да плати глоба.

На 26 март около 20.00 ч. Валентин Петров влязъл в кафенето, започнал да обикаля масите и да притеснява клиентите. Сервитьорките Станислава Митева и Габриела Младенова му направили забележка и го изгонили от заведението. Ядосан, Валентин Петров им се заканил, че ще ги причака след работа и ще ги пребие. Сервитьорките извикали полиция и разяреният младеж е изправен на съд по указа за борба с дребното хулиганство.

Съдия Сн. Кьосева е присъдила глоба за непристойното поведение на В. Петров, но той помолил да я замени с арест, тъй като няма пари да плати глобата. В крайна сметка съдия Сн. Кьосева отсъдила три денонощия арест за нарушителя на спокойствието в кафенето на Красимир Оков. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *